ATACMS smogė naftos bazei. „Ir vėl vje*#*o. Gesino visą naktį“ (Video, foto)  ()

Smogė ATACMS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vėlų gegužės 10-osios vakarą Luhansko srityje esančius okupuotus Rovenkus sukrėtė daugybė galingų sprogimų. Buvo užpulta naftos bazė, kurią savo reikmėms naudoja Rusijos armija.

Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Okupantai teigia, kad smogė amerikietiškos ATACMS raketos. Ši informacija tikriausiai yra teisinga, nes tai yra vienos iš tolimiausio nuotolio raketų, naudojamų Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, o Rovenkai yra daugiau nei 100 km nuo kovinio kontakto linijos, tai yra, giliame užnugaryje.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3305 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ataka į naftos bazę buvo sėkminga. Ten kilo didžiulis gaisras, kurį rusai gesino visą naktį. Objektas buvo smarkiai apgadintas ir greičiausiai ilgą laiką bus nenaudojamas.

Okupacinės „valdžios“ teigimu, per išpuolį, kaip įtariama, žuvo 3 žmonės ir 8 buvo sužeisti. Tačiau nėra jokios priežasties jais tikėti.

 

Soc. tinklų vartotojai skelbia vaizdo įrašus ir komentuoja:

„Ir vėl vje*#*o“.

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo.

Rusijos naftos saugyklos okupuotose teritorijose yra vienas pagrindinių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų taikinių. Tai yra pagrindiniai Rusijos Federacijos okupacinės armijos logistikos objektai, nes jie aprūpina jos įrangą kuru.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(0)
(87)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: