Rusijai šakės. Palydovas pamatė tai, ko rusai parodyti nenorėjo  ()

Rusija pamažu nukraujuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo studijų institutas (ISW) paskelbė, kad rusiškos technikos nuostoliai Ukrainoje yra tokie dideli, kad bus sunku rasti pakaitalų, nes Maskva išnaudoja didžiules sovietmečio transporto priemonių atsargas, praneša serbų portalas B92.

ISW vertinimas buvo atliktas remiantis pranešimais, kuriuose palydovinės nuotraukos parodė, kiek per karą Ukrainoje Rusija prarado karinių transporto priemonių.

Rusijos karines atsargas stebinčio socialinio tinklo „X“ atvira žvalgybos paskyra „Jompy“ praneša, kad Rusijos šarvuotų kovos mašinų (AFV) atsargos palyginti su prieškario metais iš 4763 sumažėjo beveik trečdaliu (32 proc.).

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2377 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Palydovinės nuotraukos taip pat atskleidė, kad Rusija iš sandėlio išėmė didžiąją dalį savo MT-LB tipo universalių šarvuočių, liko tik 922, o prieš karą Ukrainoje jų buvo 2527.

 

Palydovinėse nuotraukose taip pat matyti mažėjančios kitų transporto priemonių atsargos, pavyzdžiui, vikšrinių pėstininkų kovos mašinų (IFV) ir naujesnio modelio BTR-60, 70 ir 80.

Tuo tarpu žvalgybos paskyra socialiniame tinkle „X“ „Marsed“ trečiadienį pranešė, kad palydovinės nuotraukos rodo, kad Rusija karo metu iš artilerijos saugyklos paėmė apie 60 procentų savo artilerijos sistemų.

Būtent todėl Karo studijų institutas sovietmečio rusiškos technikos nuostolius kare Ukrainoje laiko nepataisomais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(229)
(7)
(222)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()