Gerasimovo laikas eina į pabaigą? Neįtikėtina, kas gali tapti įpėdiniu  ()

Prognozuojama, kad pradėjęs naują kadenciją Putinas tuoj pat imsis pokyčių. Tikriausiai bus pakeisti Gerasimovas ir Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas ir politologas Tarasas Berezovecas mano, kad Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu ir Generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas tuoj bus pakeisti. Gerasimovą gali pakeisti buvęs Rusijos kariuomenės Ukrainoje vadas Sergejus Surovikinas, o Šoigu – Tulos gubernatorius Aleksejus Diuminas. Tokia prognozė keista, nes abu jie buvo artimi Putino likviduotam Jevgenijui Prigožinui.

Berezovecas tokią prognozę pateikę, nes Surovikinas neseniai grįžo į Rusiją. „Neatmetu, kad Surovikino sugrįžimas gali reikšti buvusio Putino favorito Sergejaus Šoigu žlugimą. Be to, Maskva jau seniai diskutuoja, kad du šios vyriausybės „sunkiasvoriai“ – Šoigu ir Lavrovas bus atsistatydinti“, – sakė Berezovecas.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3326 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šoigu ir taip ilgai išsilaikė, turint omenyje, kad Putino karas Ukrainoje tikrai nebuvo toks sklandus, kokio tikėjosi Kremlius. Atleidus Šoigu, išnyks ir Gerasimovas. Berezovecas mano, kad juos pakeis Surovikinas, garsėjantis agresyviu karo stiliumi, ir Diuminas. Pirmasis, turintis daug karinės patirties, taps Generalinio štabo vadu. Diuminas, kuris yra labiau politikas, taps gynybos ministru.

 

Kas pakeis Lavrovą – neaišku. Bet tikrai ne kas nors pažangus ir siekiantis keisti Rusijos užsienio politikos kursą. Tikėtina, kad posto neteks ir premjeras Michailas Mišustinas.

(13)
(3)
(10)

Komentarai ()