Nori įsitraukti į karą Ukrainoje. Visiškai pakeitė savo nuomonę. Kas nutiko  ()

Pateiktas neįtikėtinas pasiūlymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos politiniai lyderiai svarsto pasiūlymą panaudoti Lenkijoje ir Rumunijoje dislokuotas NATO oro gynybos sistemas, kad jos apsaugotų dangų virš Vakarų Ukrainos nuo Rusijos dronų atakų, praneša „Euromaidan Press“.

Ši iniciatyva, kuria siekiama sukurti saugią zoną, besitęsiančią iki 70 km į Ukrainos teritoriją, potencialiai sumažintų spaudimą pačios Ukrainos priešlėktuvinės gynybos ištekliams ir leistų jiems sutelkti dėmesį į kitas svarbias fronto zonas.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2388 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Vokietija pritaria oro gynybos sistemų išdėstymui prie Ukrainos kaimyninių šalių sienų, kad būtų galima apsaugoti ir vakarines Ukrainos dalis. Kaip ilgalaikė priemonė neturėtų būti atmesta Ukrainos oro erdvės gynyba iš Lenkijos ir Rumunijos teritorijos, nors šiuo metu apie tai nediskutuojama.

 

Vokietija pritaria Vakarų sistemų panaudojimui Rusijos bepiločiams orlaiviams virš Ukrainos numušti, teigdama, kad tai palengvintų Ukrainos oro gynybos naštą ir padidintų jos pajėgumą apsaugoti fronto liniją. Balandžio mėn., kai JAV, Prancūzijos ir Didžiosios Britanijos pajėgos padėjo Izraeliui atremti didelę Irano oro ataką, buvo parodyta, kad tokia pagalba automatiškai neįtraukia pagalbą teikiančių šalių į karą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(9)
(162)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: