„100 km. Mes tai matėme.“ BBC skelbia didžiulę išdavystę. Kas įvyko Ukrainoje  ()

Vadas atskleidė šokiruojančią tiesą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-14 „100 km. Mes tai matėme.“ BBC skelbia didžiulę išdavystę. Kas įvyko Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis Rusijos pajėgos pasiekė nedidelių, bet reikšmingų laimėjimų prie pat Charkivo srities sienos. Jų veržimasis yra vos kelių kilometrų gylyje, tačiau jis prarijo apie 100 km Ukrainos teritorijos. Stipriau ginamuose Ukrainos rytuose Rusijai prireikė kelių mėnesių, kad pasiektų tą patį, praneša serbų portalas B92.

„Nebuvo pirmosios gynybos linijos. Mes tai matėme. Rusai tiesiog įėjo. Jie tiesiog įėjo“, – BBC sakė specialiųjų pajėgų žvalgybos dalinio vadas Denisas Jaroslavskis.

Jaroslavskis BBC žurnalistams parodė prieš kelias dienas dronu nufilmuotą vaizdo įrašą, kuriame matoma nedidelė Rusijos karių kolona, ​​tiesiog be pasipriešinimo einanti per sieną.

Jis sako, kad pareigūnai tvirtino, kad už dideles išlaidas buvo statoma gynyba, tačiau, jo nuomone, jokios gynybos tiesiog nebuvo.

 

„Tai arba aplaidumas, arba korupcija. Tai nebuvo nesėkmė, tai buvo išdavystė“, – piktinosi Jaroslavskis.

Visi žinojo, kad toks įsibrovimas gali įvykti. Tiek Ukrainos, tiek Vakarų žvalgybos tarnybos žinojo, kad Rusija kuria pajėgas anapus sienos – buvo skaičiuojama iki 30 000 karių. Tačiau atrodo, kad Ukraina buvo blogai pasirengusi – nepaisant oficialių neigimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(69)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: