Išstūmė priešą ir numušė „Su-25“. Įspūdinga ką demonstruoja Ukrainos kariai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-14 08:25
Jo jo, istorijos kaip tais SSRS laikais. Tėvas pasakojo, nebepamenu kokie ten personažai buvo, tai tiesiog A ir b. A ir b stojo į bėgimo varžybas. A užėmė didingą antrą vietą, o b priešpaskutinę. Taip pat ir situaciją fronte t.lt aprašo: ukrainiečiai ginasi (aišku ginasi blet!), atsikovoja kai kurias vietove (100-e pralaimi ir pasitraukia, tada iš to 100 1 atsikovoja - tai bent progresas), sunaikina RU tankus, lėktuvus, ištaško pėstininkus (ne nx rusai nepažeidžiami). Ir nieko neturiu prieš UA - čia t.lt kažkodėl situaciją piešia taip, tarsi UA nuolat stumiasi į priekį. Taip, tą karą reikai laimėti. Bet šiai dienai jis prapistas!
Dannas3 2024-05-14 09:36
Gal ne taip baisiai, suprantu pagrazinimus,bet faktas kad situacija yra kritine. Aisku ir tas, kad kai kurie cia situos smegenu pacukravimus priima uz tiesa ir nesugeba vertint situacijos realiai
kestutisz 2024-05-14 13:26
Kaip ten vienas mėgsta sakyt - situacija nevienareikšmė. Tas stūmimas bet kokiom priemonėm, bet kokiom resursų sąnaudom yra irgi informacinės kampanijos dalis - nesvarbu kiek nuostolių, bet kuriamas įvazdis ėjimo pirmyn. O realybėje - tuščiagalvį ministrą meta lauk, jį keičia ekonomistas(?) kurio darbas 99% bus mažinti sąnaudas, nes net jiem jos jau yra pernelyg didelės.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-05-14 18:21
Būtent! Ir tas atsiliepia ne tik tame "aš manau", bet ir tame "ką dėl to darau", pvz. Ukrainai ir taip gerai sekasi tai kodėl turėčiau ją remti? Taigi šitas makaronas su savo fantaziniais straipsniais sukuria visuomenėje nuomonę, kad viskas su tuo karu Ukrainai yra puiku, nes gi ryte rašė, kaip ten UA taškė rusus ir degė ant torto žvakutes. Vardan savo clickbait'o ženkliai prisidės prie to, kad ruskis laimės prieš UA ir galiausiai su šautuvu prie jo paties lovos stovės ištaškęs jo vaikų smegenis! Gal kiek perlenkiu žinoma, bet kas jei tik to tetrūksta, kad mūsų pačių žinios apie realią situaciją galiausiai virstų pergale?