„Net Dzeuso žaibai jo nepramuš – tai netiesa.“ Ukrainiečiai pasakė ką galvoja apie „Abrams“  ()

Tanko „Abrams“ ukrainiečių tankistai pasakojo apie savo patirtį ir įspūdžius naudojant šią techniką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tankistai gyrė šiuos tankus, bet taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad šarvai yra silpnesni nei tikėtasi.

Iki šiol Ukrainai buvo pristatytas 31 tankas „Abrams“. Nors iš pradžių buvo svarstomi M1A2 variantai, galiausiai (taip pat pačių ukrainiečių prašymu) buvo suteikti senesni M1A1 modeliai. Šie tankai standartiškai aprūpinti šarvais iš nusodrintojo urano plokščių, tačiau į Ukrainą siunčiamose versijose naudojami volframo įdėklai.

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2040

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

„Sakoma, kad šis tankas galingiausias pasaulyje. Kad net Dzeuso žaibai jo nepramuš, bet tai netiesa. Deja, taip nėra“, – sakė vienas Ukrainos karių, paklaustas apie „Abrams“ šarvų patvarumą.

Nors šie tankai yra daug geresni ir patvaresni už daugumą Ukrainos tankų, jie neturėtų būti suvokiami kaip neįveikiami. Ypač problematiška bokštelio apsauga.

 

Iki šiol rusai sunaikino penkis tankus „Abrams“. Be to, jie sugebėjo sugadinti dar tris. Tačiau ukrainiečiai paneigė pranešimus, kad šie tankai buvo visiškai atitraukti iš fronto.

„Abrams“  taip pat yra daug elektroninių sistemų, tačiau nepaisant to, ukrainiečiai teigia, kad lengva išmokti juos valdyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(9)
(97)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()