[ŽT] „Nebegalime gaišti laiko.“ Zelenskis gavo reikalavimą. Į Ukrainą gali būti įvestos užsienio armijos  (1)

Hončarenka paskelbė atitinkamą kreipimąsi į prezidentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis buvo paragintas kreiptis į šalis partneres dėl karių siuntimo į Ukrainos teritoriją.

Aukščiausiosios Rados narys Oleksijus Hončarenka paskelbė atitinkamą kreipimąsi į prezidentą.

„Zelenskis turi priimti sprendimą ir kreiptis į mūsų sąjungininkus karinės pagalbos, be to, Europos šalių vadovai aptarė savo karių siuntimo į Ukrainą klausimus, o prezidentas Macronas jau antrą kartą kalba apie savo pasirengimą siųsti karius į Ukrainą, jei to paprašys oficialus Kyjivas“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė jis.

Hončarenka kreipiasi į prezidentą, prašydamas duoti nurodymus Užsienio reikalų ministerijai ir Gynybos ministerijai pateikti šį pasiūlymą Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybai ir priimti sprendimą dėl užsienio karių įleidimo į Ukrainos teritoriją, vėliau pritariant Aukščiausiajai Radai.

 

„Atsižvelgiant į sudėtingą situaciją fronte, ypač Charkivo srityje, nebegalime gaišti laiko. Šie sprendimai turėjo būti priimti vakar“, – pažymėjo Hončarenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(5)
(181)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: