„Su-25, Ka-52...“ Rusų košmaras įsibėgėja. Kas vyksta (Foto)  ()

„Paskutinis Rusijos sraigtasparnis kovos zonoje buvo sunaikintas 2024 m. vasarį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gerokai padidino Rusijos fronto aviacijos likvidavimo tempus: praėjusią savaitę dingus keletui orlaivių, gegužės 13 d. buvo pranešta, kad buvo sunaikintas atakos sraigtasparnis Ka-52. Apie tai rašo karo ekspertas Oleksandras Kovalenko.

„Dar vakar rašiau, kad per mažiau nei 2 savaites Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino 3 Rusijos atakos lėktuvus Su-25. Verta paminėti, kad Su-25 turi tas pačias funkcijas kaip Ka-52, Mi-28 ir Mi-24/35 – ugnies parama antžeminėms operacijoms iš oro. Tiesa, Su-25 turi daug didesnį smūgio potencialą nei Ka-52“, – pabrėžė jis.

Kovalenko teigimu, sraigtasparnio modelis Ka-52 jau ilgą laiką nebuvo sunaikintas, tačiau Rusijos atakos lėktuvų ir bombonešių kritimo fone ši tendencija neatrodo kaip atsitiktinumas. Ekspertas užsimena, kad galėjo atsirasti naujų ginklų.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monitorių šviesų juostos, ventiliatoriai, galingi jump starteriai, planšetės ir kt. (Video)
2515 9

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

2) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

3) „Violent Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

6) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

Išsamiau

„Tačiau kaip ir Su-25, taip ir Ka-52 jau seniai nebuvo numušti kovos zonoje. Apskritai paskutinis Rusijos sraigtasparnis kovos zonoje buvo sunaikintas 2024 m. vasarį. O dabar štai – gegužės 13 diena ir panašaus funkcionalumo rusiški paukščiai krinta toliau. Kas vyksta? Magnetinės audros?“ – pabrėžė ekspertas, atkreipdamas dėmesį į neįprastai didelį Rusijos nuostolių skaičių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: