„Nesėkmingai bando atstatyti prarastas pozicijas.“ Šokiruojanti žinia iš Syrskio. „Situacija gerokai pablogėjo“  ()

Oleksandras Syrskis papasakojo apie padėtį fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis prabilo apie įtemptą padėtį fronte, praneša „ArmyInform“.

Priešas aktyviai puola ukrainiečių dalinius keliomis kryptimis, siekdamas žengti gilyn į Ukrainos teritoriją, teigia jis.

Ukrainos gynybos pajėgų daliniai dalyvauja įnirtinguose gynybiniuose mūšiuose, o okupantų bandymai pralaužti Ukrainos gynybą buvo sustabdyti. Veikia Ukrainos žvalgybos, artilerijos ir bepiločių orlaivių padaliniai.

„Žinome priešo planus ir lanksčiai reaguojame į visus jo veiksmus. Imamasi visų būtinų priemonių gynybai stiprinti, o sprendimai, įskaitant personalo sprendimus, priimami operatyviai“, – sakė Oleksandras Syrskis.

Pasak jo, šią savaitę padėtis Charkivo srityje labai pablogėjo. Šiuo metu pasienio rajonuose palei valstybės sieną su Rusija vyksta kovos.

 

Kupjansko, Siversko, Lymano ir Pokrovsko sektoriuose tęsiasi įnirtingos kovos, padėtis sparčiai keičiasi.

Kramatorsko sektoriuje priešas toliau bando užimti Časiv Jaro miestą ir tęsia puolamuosius veiksmus į rytus nuo miesto. Rusai nesėkmingai bando susigrąžinti prarastas pozicijas Kliščijivkos apylinkėse, pranešė Syrskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(1)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: