„Smogė SBU kontržvalgyba.“ Teroristų valstybė. Šokiruojanti žinia. Ką norėjo padaryti rusai  ()

Ukrainos saugumo tarnyba užkirto kelią keturiems teroristiniams išpuoliams Kyjive, kurie turėjo įvykti gegužės 9 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos saugumo tarnyba sulaikė keturis rusų agentus, kurie dėjo arbatos dėžutėse užmaskuotus sprogstamuosius užtaisus prekybos centruose ir prie vieno iš kavinės. Sprogimai turėjo įvykti piko valandomis, kad būtų padaryta maksimali žala civiliams gyventojams. Rusų teroristai vylėsi sukelt didelius gaisrus, kad nuostoliai būtų kiek įmanoma didesni.

Ukrainos saugumo tarnyba aiškina, kad tokiu būdu Rusija siekia destabilizuoti situaciją Ukrainoje. Rusija nori paskleisti melagingą žinią, kad Ukrainoje veikia kažkoks pogrindinis pasipriešinimo judėjimas, kuris labai laukia Rusijos.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2979 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

„Planuodamos šiuos teroristinius išpuolius Rusijos specialiosios tarnybos dar kartą pademonstravo savo nusikalstamą būdą. Mums pavyko numatyti ir laiku sužlugdyti priešo planus. Kiekvienas nusikaltėlių žingsnis yra dokumentuotas – jie sulauks pelnytos bausmės. Kaip ir visi, kurie stengiasi dirbti Rusijos Federacijos labui“, – rašoma pranešime.

Ukrainos saugumo tarnybos kontržvalgyba nustatė, kad teroristinių išpuolių kuratorius buvo Jurijus Sizovas, tarnaujantis kariniame dalinyje Nr. 92154. Jis asmeniškai davė nurodymus užverbuotiems agentams ir netgi įrašė vaizdo instrukcijas apie srogmenų montavimą. Ukrainos saugumo tarnyba ilgą laiką stebėjo jo veiklą. Yra žinoma, kad jis buvo atsakingas ir už sabotažo organizavimą Lvivo srityje 2024 m. vasarį. Ir tąkart Ukrainos saugumo tarnyba užkirto kelią sprogimams.

(26)
(1)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: