[ŽT] Netikėti naktiniai įvykiai. Skubiai šaukiamas ekstra posėdis. Galimas perversmas  ()

Gali pasikartoti 2016 m. įvykiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas surengė skubų susitikimą su žvalgybos ir teisingumo ministerijos vadovais po to, kai perspėjo savo sąjungininką, Nacionalistų judėjimo partijos (MNP) lyderį Devletą Bahçeli, kad teisėsaugos gretose gali būti rengiamas perversmas. Apie tai rašo laikraštis „Türkiye“.

Anksčiau Turkijoje didelį ažiotažą sukėlė daugybė Ankaros saugumo direktorato policijos pareigūnų, apkaltintų ryšiais su nusikalstama organizacija „Ayhan Bora Kaplan“, atleidimas. Jų namuose buvo atlikta krata, siekiant paimti skaitmeninę medžiagą. Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano sąjungininkas, Nacionalistų judėjimo partijos (MPR) lyderis Devletas Bahçeli pareiškė, kad gali būti sąmokslas prieš vyriausybę ir kad to negalima taip palikti, tik nušalinus kelis policijos pareigūnus. Bahçeli, kalbėdamas per partijos posėdį parlamente, perspėjo, kad gali pasikartoti 2016 m. įvykiai.

 

„Prezidentas Erdoğanas surengė nepaprastąjį naktinį susitikimą su teisingumo ministru Yılmazu Tunçu ir Nacionalinės žvalgybos organizacijos vadovu İbrahimu Kalınu prezidento rezidencijoje po Bahçeli pareiškimų“, – rašo laikraštis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: