Rusija surado būdą kaip smogti į ES. Siunčiami mirties būriai. Situacija tampa rimta  ()

Kremlius rado naują būdą, kaip kovoti su šalimis, teikiančiomis Ukrainai karinę pagalbą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 Rusija surado būdą kaip smogti į ES. Siunčiami mirties būriai. Situacija tampa rimta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius remia nusikalstamo pasaulio atstovus, kurie vykdo sabotažo, vandalizmo ir bauginimo aktus visoje Europoje nuo Vilniaus iki Berlyno, pranešė naujienų agentūra „Bloomberg.

Rusija bando užmegzti ryšius su nusikalstamo pasaulio atstovais visoje Europoje, kad šie už nedidelį mokestį vandalizuotų ir baugintų.

Tokie veiksmai įgauna vis didesnį pagreitį ES rinkimų fone. Ir jei anksčiau Kremlius bandė paslėpti savo nusikaltimo pėdsakus, kaip tai buvo Solsberyje bandant nunuodyti Skripalį ir Tiergartene, kai buvo nužudytas Changošvilis, tai dabar Maskva net nebando slėpti savo dalyvavimo nusikaltimuose pėdsakų.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2915 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Ne taip seniai Lenkijos užsienio reikalų ministras R. Sikorskis pareiškė, kad Kremlius jau kelerius metus siunčia mirties būrius į ES. Jis neatmetė galimybės, kad teroristai iš Rusijos yra pasirengę rengti teroristinius išpuolius ES šalyse.

 

Šaltinis teigia, kad už šių Kremliaus veiksmų stovi asmeniškai V. Putinas. Jis bando sabotuoti ir užkirsti kelią ES šalims teikti karinę pagalbą Ukrainai.

Per socialinius tinklus Kremlius ieško žmonių, norinčių už atlygį fotografuoti karinius objektus, rinkti Rusijai reikalingą informaciją, šnipinėti ir pan.

Labiausiai turėtų saugotis buvusios komunistinės šalys, kurių piliečiai vis dar pasiduoda Rusijos propagandai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(32)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()