[ŽT] Pagaliau. NATO artėja prie svarbaus sprendimo. Kas žinoma  ()

Rusijos kariams Ukrainoje žengiant pirmyn, NATO artėja prie sprendimo siųsti karius į Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-17 [ŽT] Pagaliau. NATO artėja prie svarbaus sprendimo. Kas žinoma  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO kariai gali vykti į Ukrainą apmokyti ukrainiečių karių, rašo „The New York Times“. Teigiama, kad amerikiečių pareigūnai mato nepakankamą Ukrainos pajėgų pasirengimą ir mano, kad „jiems reikia geresnių ir greitesnių mokymų, kad atremtų numatomą Rusijos puolimą šią vasarą“.

[Vokietija] Daugiafunkcės net 2500W galios mini staklės! Fantastiškas daiktas DIY projektams ir remonto darbams. Pjauna medį, plyteles, plastiką ir kt.
2646 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams, atliekant remonto darbus ir kt.

Išsamiau

Šiuo metu Ukrainos kariai yra ruošiami Europoje. Mokymų perkėlimas į Ukrainą, kaip pripažįsta JAV, leistų instruktoriams greitai gauti informaciją apie pokyčius fronto linijoje. Mokymai taptų tikslesni, artimesni tam, ko reikia ukrainiečiams realiose mūšio sąlygose.

Kai kurie „The New York Times“ pašnekovai teigia, kad į poligonus Vokietijoje ir Lenkijoje galima atsiųsti nemažai ukrainiečių, ten gali atvykti amerikiečių instruktoriai, bet šio proceso logistika yra sudėtinga. Tam tikra prasme, apmokyti ukrainiečius Ukrainoje būtų tiesiog lengviau.

 

Estija taip pat svarsto karių siuntimą į Ukrainą. Ten jie dirbtų užfrontės darbus, atlaisvindami daugiau ukrainiečių kovoms. Prancūzija taip pat ne kartą sakė, kad šios galimybės negalima atmesti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: