„Ukrainai reikia išgyventi 2024 m.“ Galinga žinia. Kas nutiks 2025 m.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-05-17 16:30
Pradėjusi puolimą, Rusijos armija greitai kirto sieną ir pajudėjo kelis kilometrus į priekį. Tačiau Rusijai dar nepavyko pasiekti pagrindinės gynybos linijos į rytus nuo Charkivo, teigia ekspertai. Greitai pajudėjo, bet niekur nenujudėjo, nes net nepasiekė fronto. Vajetau kokie pasiekimai. Greičiau F-16 atkeliautų, duotų amunicijos normaliai tiems f-16 ir kris faršo kaina. Griežtinti maskoliams sankcijas, uždaryti laivybą jiems iš Baltijos jūros bei tranzitą. Iš Kaliningrado išleisti žmones tik į vieną pusę. Į Kaliningrado pusę nieko neleisti, įskaitant užsukti dujų vamzdį ir atjungti elektrą.
holaxs 2024-05-17 19:10
pakutini varianta igyvendinus rusai gal netgi ir nieko nelauke siektu pramust kolidoriu, nors faktiskai pagal valstybinius susitarimus po 2 pasaulinio jau rusu valdymas ten seniausiai baigesi. bet ismusk kad gudrus. kas del ginkluotes tai eile valstybiu kurioms net teoriskai joks konfliktas negresia turi ko reikia bet nesutinka bent dalies duoti. pirmi i galva sove ispanai. patriotus laiko kone del ginybos pries prancuzija. kiti ginklus irgi rieskutemis teduoda. jav dar kiek ir suprantu. ruosiasi taigi galimam karui su kinija. neatiduosi visko ir rezerva tik pasiliksi. ukrainieciai del to net ir mobilizacijos kitos negali skelbti, nes neturi ka duoti kariams. su kastuvais tai nekariausi.
kestutisz 2024-05-17 20:33
Tą mintį net patys ukrianiečiai jau vysto irgi, jiem ta istorija yra vienas pirmųjų žingsnių kaip maskolynas pasijuto nebaudžiamas. Ai baigėsi legalus valdymas? Nieko tokio. Moldova, Gruzija? Nieko tokio. Krymas - ai nu irgi gilus susirūpinimas. O būtų užtekę savo laiku išspirt iš Karaliaučiaus...