„19 sprogimų. Visiškai atkirstas Rusijos uostas.“ Pragaras prie Juodosios jūros. Prašoma neskelbti informacijos (Video)  ()

Skaičius išaugo iki devyniolikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Novorosijsko, uostamiesčio prie Juodosios jūros gyventojai apie 3.00 val. ryto pabudo nuo stiprių sprogimų, nors oro pavojaus signalo nebuvo. 

Tačiau praėjus valandai po dronų ir raketų atakos, vietos valdžia vis dėlto jį įjungė. Iš pradžių socialiniai tinklai rašė, kad gyventojai suskaičiavo 8 sprogimus, tačiau praėjus dar šiek tiek laiko jų skaičius išaugo iki 19, informuoja kanalas „Astra“. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Nuostabių kainų ir kokybės monitorių laikikliai, PC, uodų gaudyklės, el. paspirtukai, pompos ir vaizdo projektoriai (Video)
2405 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „KOORUI KR10“ - monitoriaus laikiklis

2) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

3) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

5) „POPDEER PD-AP1“ - belaidė pompa

6) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

Išsamiau

Pagal būdingą garsą danguje miesto gyventojai suprato, kad juos atakavo dronai. Tačiau vienas iš socialinių kanalų pranešė, kad į uostą įskrido ne dronas, o būtent raketa. Iškart po to tiek pats uostas, tiek dalis miesto atkirsti nuo elektros tinklų. 

Apie ataką pranešė ir Z-kanalai. Jie taip pat pripažino, kad dronai atakavo vietos uostą, kuriame bazuojasi Rusijos Juodosios jūros laivyno likučiai, ir naftos saugyklą.

Tik po 4 val. regiono gubernatorius Kondratjevas padarė oficialų pranešimą, kuriame paminėjo, kad gegužės 17-osios naktį Novorosijską atakavo „Kyjivo režimas“. Tačiau jis išreiškė padėką Rusijos armijai ir priešlėktuvinės gynybos pajėgoms, kurios ore sunaikino 10 dronų. Jo žodžiais, nukritus nuolaužoms, kai kuriose miesto rajonuose kilo nedidelis gaisras. 

 

Kondratjevas taip pat paragino miesto gyventojus socialiniuose tinkluose neplatinti informacijos apie ataką, tačiau internete jau yra tokių 10 vaizdo įrašų. 

Vietos gyventojai praneša, kad nuo 4.30 val. mieste vis dar buvo girdimi sprogimų garsai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: