„Nuo 35 000 iki 50 000.“ Suveikė rusų paspęsti spąstai. „Vakarai susiprotėjo“  (5)

Ukraina rizikuoja sulaukti blogiausio scenarijaus – dar vieno fronto atsivėrimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-17 „Nuo 35 000 iki 50 000.“ Suveikė rusų paspęsti spąstai. „Vakarai susiprotėjo“  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų šalys rengia suderintus diplomatinius veiksmus, siekdamos įtikinti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį sutikti su Rusijos Federacija. Tai pranešė Prancūzijos radijo stotis „Europe 1“.

Straipsnio autorius rašo, kad belieka išsiaiškinti, ar Ukrainos prezidentas yra pasirengęs „iškeisti savo karo didvyrio kostiumą į taikdario kostiumą“.

„Atrodo, kad Vakarai susiprotėjo. Ukraina turės derėtis dėl karo pabaigos. Kitaip grės dar vieno fronto atvėrimas", – rašoma straipsnyje.

Į Charkivo frontą permetami nuo 35 000 iki 50 000 Rusijos karių – Kyjivui labai strategiškai svarbų miestą. Zelenskis sakė, kad dalis Ukrainos karių vyksta į šiaurę, kad apsaugotų Charkivą ir jo priemiesčius.

 

„Galų gale, atrodo, kad rusų paspęsti spąstai pasiteisino, nes Maskvos tikslas yra priversti ukrainiečius perkelti savo kariuomenę į šiaurę. Šis manevras galėtų leisti rusams prasibrauti pietuose ir užbaigti viso Donbaso užkariavimą“, – pažymi radijo stotis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(32)
(-28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)