[ŽT] Neįtikėtinai liūdnas vaizdas. Kariai rodo, kaip atrodo įtvirtinimai Sumų regione (Foto)  ()

Ukraina stato rimtus įtvirtinimus Zaporižioje, Donecko regione. Ten, kur vyksta aktyvūs karo veiksmai. Tačiau Charkivo ir Sumų regionas yra prasčiau pasiruošę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai rusai atnaujino puolimą Charkivo srityje, ukrainiečiai ėmė sakyti, kad įtvirtinimai ne visur yra paruošti. Kai kur įvairūs įtvirtinimai tik pradėti ruošti, kitur – vadinamieji drakono dantys guli suversti į krūvą, nes niekas neprisiruošė jų išrikiuoti.

Dabar panaši informacija sklinda ir iš Sumų regiono. Štai kokiu vaizdu dalijasi kariai:

Sumų regionas, 10 km nuo sienos su Rusija. Kitoje sienos pusėje jau burzgia rusų tankai, o šie betono blokai, turėję tapti įtvirtintų linijų dalimi, guli nuo praeitų metų pavasario.

 

Kas nutiko? Ukrainai trūksta karių, darbininkų. Rusai atakuoja ir statybų techniką, jei tik ji dirba įtvirtinimų statybose. Taigi, norinčių ten dirbti nėra daug. Be to, Ukraina daugiau dėmesio ir resursų skyrė Zaporižios regionui, Donbasui – vietoms, kur verda aktyvūs mūšiai. Galiausiai, negalima pamiršti ir paprastos banalios korupcijos, nuo kurios Ukraina kenčia ir kentės dar ilgai. Gali būti, kad kai kurie vietos politikai įtvirtinimų ir nenori, nes turi ryšių su Rusija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(17)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: