[ŽT] Nuo partizanų pasislėpti nepavyko. Didžiulės rusų problemos Kryme (Foto)  ()

Atskleistos rusų problemos.


S-400 „Triumf“ sistema
S-400 „Triumf“ sistema
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:GeneralRehearsal2018-23.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos partizaninis judėjimas „Ateš“ nustatė, kad rusams jau mėnesį nepavyksta išvalyti Džankojaus oro uosto Kryme užpuolimo likučių. Judėjimo atstovai mano, kad tai gali būti signalas, jog Rusija susiduria su logistikos kliūtimis. Partizanai atskleidžia rusų problemas, viskas aiškiai matosi, rašo „Wirtualna Polska“.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4396 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Judėjimo „Ateš“ agentai nufotografavo sunaikintą priešlėktuvinės ir priešraketinės gynybos sistemą S-400 „Triumf“ Džankojaus aerodrome. Tai dar praėjusį mėnesį ukrainiečių įvykdytos atakos liekanos. Šį rusišką ginklą gynėjai buvo įrašę į savo nuostolių sąrašą 2024 m. balandžio 16 d. per balistinės raketos MGM-140 ATACMS smūgį.

 

„Aerodrome liko S-400 įrangos likučių, o tai rodo galimas rusų logistikos ir išteklių valdymo problemas“, – sakoma judėjimo „Ateš“ pranešime „Telegram“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(6)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: