[ŽT] „Jūs, utėlės ir parazitai, bėgate?!“ Uraganas Ukrainoje. Kas nuskendo upėje  (39)

„Ar manote, kad Rusija jūsų nepasieks?“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-22 [ŽT] „Jūs, utėlės ir parazitai, bėgate?!“ Uraganas Ukrainoje. Kas nuskendo upėje  (39)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Tisos upėje rastas dar vienas Ukrainos pilietis, kuris per karą su Rusija bandė pabėgti iš šalies, bet nuskendo. Ukrainos karo ekspertas Oleksandras Kovalenko aštriai kritikavo tokius žmones, vadindamas juos išdavikais. 

„Jis nusprendė, kad jam pasiseks perplaukti per audringą srovę, o tapo audringų diskusijų objektu tarp tų, kurie lieka Ukrainoje ir padeda šaliai gintis nuo Rusijos okupantų agresijos, ir tų, kurie patogiai įsitaisę Kanadoje ir Vienoje, gyvena kaip pabėgėliai ir niekaip nepadeda nei Ukrainai, nei jos gynėjams. Šalis kenčia, šalis vargsta, o jūs, utėlės ir parazitai, bėgate?“ – pareiškė jis.

„Dabar esame ant išlikimo slenksčio. Arba mes, arba jie.  O, jūs, tiksliau, visas tas š***, kuris ne padeda, o tik kenkia, kieno esate pusėje? Ar manote, kad jei pabėgsite į savo Europą, o Ukraina pralaimės karą, Rusija jūsų po 5 – 20 metų nepasieks?“, – uždavė retorinį klausimą Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(188)
(15)
(173)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (39)