Numesta 50 aviacinių bombų. Smogė netikėtas Ukrainos sąjungininkas. To rusai tikrai nelaukė  ()

ASTRA rašo, kad paskutinis incidentas įvyko gegužės 20 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai ne Ukraina! Sensacinga žinia. Ant Rusijos numesta pusšimtis bombų.

Per pastaruosius tris mėnesius Rusijos karinė aviacija ant savo regionų ir okupuotų Ukrainos teritorijų numetė 53 itin sprogstamas aviacijos bombas (FAB). Vienas iš naujausių atvejų įvyko gegužės 20 d., kai Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos numetė tris aviacines bombas ant Krutoj Log ir Šebekino kaimų Belgorodo srityje.

Dvi FAB-500 nukrito Belgorodo pakraštyje gegužės 12 d., vos keli kilometrai nuo vietos, kur tą pačią dieną sugriuvo daugiabutis. Bombos įstrigo žemėje ir nesprogo. Po to gubernatorius Viačeslavas Gladkovas paragino gyventojus evakuotis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! „Xiaomi“ maršrutizatoriai, lagaminai fotoaparatams, siaurapjūkliai, mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui, gręžimui ir kt.
3535 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31/2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hcalory A04“ - 5-8kW daugiafunkcis dyzelinis oro šildytuvas

2) Vandeniui, smūgiams ir purvui atsparus lagaminas fotoaparatui

3) „Drillpro ML-DC303“ - akumuliatorinis siaurapjūklis

4) „Xiaomi Router AX3000T“ - WiFi 6 maršrutizatorius

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „Drillpro HD1627“ - 18V 350Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

Išsamiau

„The Insider“ rašo, kad 2024 metais Belgorodo srityje buvo užfiksuoti mažiausiai 39 „nepaprasti orlaivių sprogmenų numetimai“, įskaitant 38 FAB modifikacijas ir vieną X-59 raketą. Bent du kartus FAB nukrito tiesiai ant Belgorodo.

 

Metų pradžioje Rusijos aviacinė bomba nukrito ant Petropavlovkos kaimo Voronežo srityje. Įvykio metu buvo sužeisti keturi žmonės. Apgadinta daugiau nei 100 gyvenamųjų pastatų, taip pat mokykla, bendruomenės centras ir administracinis pastatas.

Anksčiau, bandant apšaudyti Ukrainą, rusų FAB bomba nukrito ant Rubižnės miesto, esančio LLR. Dėl įvykio buvo evakuoti gretimų namų gyventojai. Penki žmonės, tarp jų du vaikai, buvo išsiųsti į laikinojo apgyvendinimo centrus, likusieji nusprendė persikelti pas gimines ar draugus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(2)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()