[ŽT] „Šie laivų tipai jau nustojo egzistuoti.“ Ukraina nepasigailėjo. Putino laivyno krachas  ()

Tai dar kartą iliustruoja laivų statybos pramonės būklę Rusijos Federacijoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Ministry of Defence (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_naval_ships.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina nepasigailėjo. Putino laivyno krachas. Po to, kai Ukraina smogė Rusijos raketiniam laivui „Ciklonas“, šis laivų tipas nustojo egzistuoti.

Tai pranešė Pietų Ukrainos gynybos pajėgų strateginės komunikacijos centro vadovas, 3 laipsnio kapitonas Dmytro Pletenčiukas.

Pasak jo, Rusija planavo į savo laivyną Juodojoje jūroje pristatyti 5 tokius laivus.

„Projektas 22800 nėra kažkas labai naujo, bet pats laivas buvo naujas, net nespėjo baigti valstybinių bandymų, nepaleido nė vienos sparnuotosios raketos. Tai dar kartą iliustruoja laivų statybos pramonės būklę Rusijos Federacijoje. Laivas, kuris buvo eksploatuojamas metus, taip ir nespėjo nė sykio iššauti“, – sakė Pletenčiukas.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3852 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kalbant apie likusius laivus, anksčiau UGP oro pajėgos sunaikino „Askold“. Dar du serijos laivai – „Amur“ ir „Tuča“ – buvo priversti palikti Juodosios jūros vandenis ir grįžti į Kaspijos jūrą. Penktasis laivas šiuo metu baigiamas statyti Taganroge.

 

 

„Visa ši serija nusibaigė Juodojoje jūroje. Tai yra plataus masto rusų agresijos rezultatas, jie palaidojo šį projektą Azovo-Juodosios jūros regione“, – pridūrė Pletenčiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()