Per Rusiją rieda traukinys su paradine rusų technika. Kur ATACMS?! (Video)  ()

Žinote, kaip atrodo absurdas, dėl kurio miršta žmonės?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje, Tulos regione, užfiksuotas Rusijos karinis krovinys – ilgas traukinys su daug įvairiausios karinės technikos. Sunkvežimiai, tankai, pėstininkų transporteriai, sunkvežimiai ir daug kitos technikos rieda link Ukrainos Charkivo ir, matyt, Sumų srities.

Ši technika jau pažymėta ženklais, kurie naudojami naujoje Rusijos Charkivo kampanijoje. Tačiau greičiausiai dalis jos bus naudojama ir Sumų regionui pulti, kur Rusija pastaruoju metu telkia dideles pajėgas dideliam puolimui. Įdomu tai, kad kai kurie šarvuočiai turi ir nupieštas koloradines juostas (Georgijaus juosteles), nes, tikriausiai, buvo eksponuojami gegužės 9-osios paraduose.

Kas čia absurdiško? Šis traukinys, kaip ir daug kitų, rieda dienos metu. Rusai šią techniką filmuoja, dalinasi vaizdais socialiniuose tinkluose. Ukraina žino apie jos judėjimą, bet nieko negali padaryti. ATACMS raketos negali sudaužyti Rusijos geležinkelio mazgų ir tiltų, kurie yra teisėti kariniai taikiniai, nes JAV neleidžia naudoti savo ginklų prieš taikinius Rusijos teritorijoje. Taigi, dabar visi tik žiūrime į techniką, kuri laisvai atvažiuoja naikinti Charkivo ir Sumų regionų miestų.

 

Rusai tuo atvirai džiaugiasi ir siūlo paaiškinimą, kurį suvalgė nemažai pasidavusių vakariečių – jei Ukrainai bus leista atakuoti transporto infrastruktūrą Rusijoje, kodėl Rusija neturėtų naikinti tiltų ir aerodromų Lenkijoje ir Rumunijoje? Nes Rusija yra konflikto šalis, o Lenkija ir Rumunija – ne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(7)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: