[ŽT] „Neabejotinai viską blokuos ir sužlugdys.“ Taikos derybos. Ko reikalauja Kyjivas  ()

V. Zelenskis atskleidė Kyjivo reikalavimą ir jo priežastis.


Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis
© President Of Ukraine (CC0 1.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:On_16_May_2024_In_Kharkiv,_Volodymyr_Zelenskyy_Presented_State_Awards_to_Warriors_of_the_92nd_Separate_Assault_Brigade_Named_af

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-25 [ŽT] „Neabejotinai viską blokuos ir sužlugdys.“ Taikos derybos. Ko reikalauja Kyjivas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę Vakarų spauda internete paskelbė didelį interviu su Ukrainos prezidentu, kuriame jis kalbėjo apie padėtį mūšio lauke, dangaus virš Ukrainos uždarymą, oro gynybos sistemas ir aukščiausiojo lygio taikos susitikimą Šveicarijoje (apie tai galite paskaityti čia).

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3239

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Pasak Ukrainos vadovo, būtent Kyjivas primygtinai reikalavo, kad vasarą Šveicarijoje vyksiančiame aukščiausiojo lygio susitikime nedalyvautų Rusijos atstovai, pranešė „The New York Times“.

 

V. Zelenskis pabrėžė, kad Kremlius neabejotinai viską blokuos ir sužlugdys aukščiausiojo lygio susitikime, siekdamas propaguoti savo „taikos plano“ idėją, kuri atrodytų kaip ultimatumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(11)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()