[ŽT] „Gazprom“ skubiai keičia profilį. Ką dabar gamins  ()

„Gazprom“ verslui atėjo nelengvi laikai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dujų kare su Europa fiasko patyrusi ir sutarties su Kinija nesulaukusi „Gazprom“ nusprendė pradėti gaminti buitinę techniką rusams, rašo „The Moscow Times“.

2000-ųjų viduryje netoli Sankt Peterburgo pastatyta buitinės technikos gamykla, kurioje prieš karą buvo gaminami šaldytuvai ir skalbimo mašinos, perėjo į „Gazprom“ kontrolę. Jos savininkė „Bosch“ paskelbė apie pasitraukimą iš Rusijos ir planavo parduoti įmonę, tačiau 2024 metų balandį Rusija de facto konfiskavo gamyklą ir pasirašė dekretą, kuriuo ji buvo perduota „Gazprom“ valdymui. Taip „Gazprom“ gavo ir Italijos buitinių prietaisų gamintojo „Ariston“ gamyklą, taip pat esančią Leningrado srityje.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4310 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Buitinės technikos gamyklos bus integruotos į „Gazprom“ dukterinę įmonę, gaminančią dujines virykles. Ir taip „Gazprom“ galės išplėsti savo siūlomą buitinės technikos asortimentą. Geriausias verslas Rusijoje visais laikais buvo dujos ir vagystės. „Gazprom“ dujų verslas kenčia, nes Europa neprisimena, kokio velnio ir pirko dujas iš Rusijos. O štai vagystės – šiuo atveju, gamyklų konfiskavimas – sekasi puikiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(11)
(24)

Komentarai ()