[ŽT] Išsižada okupuotų teritorijų? Rusija ėmė keistai elgtis  ()

Rusija paskelbė, kad Doneckas, Luhanskas, Zaporižia, Chersonas ir Krymas yra jos teritorijos. Tik pastaroji, kurią Rusija okupavo 2014 metais, yra kažkiek integruota. Kitų gyventojai net nežino, ar gyvena Ukrainoje, ar Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp Ukrainos Luhansko ir Donecko sričių ir Rusijos vis dar yra pasienio zona. Ir apsauga ten stiprėja – neseniai Rusijos Rostovo srityje buvo įrengta speciali penkių kilometrų zona su specialiu teisiniu režimu, panašiu į pasienio, praneša „The Moscow Times“, remdamiesi gubernatoriumi Vasilijumi Golubevu. „Panašiu“ – tai rusiška saviapgaulė. Ten ir yra pasienis.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4310 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Toje „specialiojoje zonoje“ galima būti tik su asmens tapatybės dokumentais, o prieiti prie sienos galima tik su FSB palaiminimu.

 

Tokių priemonių, anot Rostovo gubernatoriaus, imamasi siekiant apsaugoti regioną nuo „teroristų, ekstremistų ir jų bendrininkų“ prasiskverbimo į šalį ir ginklų bei šaudmenų judėjimo į regioną.

(73)
(9)
(64)

Komentarai ()