[ŽT] Netikėtas posūkis. „Šoigu yra išdavikas“  (1)

Rusijos generolui majorui Ivanui Popovui skirtas namų areštas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-26 [ŽT] Netikėtas posūkis. „Šoigu yra išdavikas“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Tyrimų komiteto Pagrindinis karinių tyrimų departamentas prašo pakeisti sukčiavimu įtariamam buvusiam 58-osios jungtinės armijos vadui Ivanui Popovui taikomą kardomąją priemonę iš sulaikymo į namų areštą“, – rašoma pranešime.

Popovas dar praėjusių metų liepą buvo nušalintas nuo einamų pareigų. Jis pats tada aiškino, kad buvo pašalintas „dėl tiesos sakymo“ – jo žodžiais tariant, jis turėjo „arba būti bailus ir sakyti aukštesnei valdžiai, ką ji nori girdėti, arba vadinti viską tikrais vardais ir pranešti apie problemas“. Tada Popovas pasakė, kad „Šoigu yra išdavikas“. Greičiausiai Popovas aiškino, kad Rusijos pajėgų padėtis Ukrainoje yra prastesnė nei pasakoja Gynybos ministerija ir keliami nerealistiški tikslai.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4320 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

 

Popovas buvo sulaikytas, bet dabar yra paleistas ir tai yra šiokia-tokia staigmena. Jis kaltinamas sukčiavimu. Tiesa, nuo kabliuko jo niekas nepaleido ir jis dar gali būti suimtas.

(139)
(13)
(126)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: