Neliko nė mėnesio. Gali kilti naujas pražūtingas karas (Video)  ()

Kinija pradėjo dviejų dienų „baudžiamąsias“ karines pratybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 3 d. Kinija pradėjo dviejų dienų „baudžiamąsias“ karines pratybas „Joint Sword 2024A“, iš visų pusių apsupdama Taivaną.

Apie tai praneša „Global Press“ ir BBC leidiniai.

Pažymima, kad karinės pratybos, kuriose dalyvauja kariuomenė, karinis jūrų laivynas, oro pajėgos ir raketų pajėgos vykdomos Taivano sąsiauryje, į šiaurę, pietus ir rytus nuo šalies bei teritorijose aplink Taivano kontroliuojamas Kinmeno, Matsu, Wuqiu ir Dongyin salas.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3381

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Teigiama, kad karines pratybas Kinija surengė reaguodama į „separatistinius veiksmus“, praėjus trims dienoms po Taivano prezidento Lai Ching-te inauguracijos.

Tuo pat metu leidinys „Global Press Corp“ teigia, kad Kinija ruošiasi pulti Taivaną 2024 metų birželio pradžioje.

 

„Taivano nepriklausomybės pajėgos liks sudaužytomis galvomis ir pralies kraują po to, kai susidurs su  Kinijos susivienijimo užbaigimu“, – anksčiau sakė Kinijos užsienio reikalų ministerijos atstovas Wangas Wenbinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(93)
(-79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()