Sensacinga žinia. „Kinija pradėjo tiekti mirtinus ginklus.“ Tai gali būti pasaulinio konflikto pradžia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-05-23 16:35
Ką sakiau. Komunistai geriau paaukos Kiniją, nei atsisakys padėti Kremliui. Jiem ta Kinija, kaip Putinui - Rusija, svarbi tik tiek, kol jie gyvi. FSB ir Kinijos komunistai šaika - iš to pačio molio, ta pati ideologija. Viskas nuo Lenino laikų.
donatasv 2024-05-23 17:05
Paaukos kiniją? Bricse visi kartu eina koja kojon atsisakant dolerio, visa vakarų žiniasklaida jau skamba tik pas mus kažkodėl tylima. Atsiskaitymai šalių nacionalinėmis valiutomis įgauna pagreitį. Čia kinas negriauna būsimos tvarkos, o ruošiasi ir bandys išsilaikyt po komunizmo marazmų sukeltų pasekmių burbulo sprogimo bangos. Į rinką stume dolerio aktyvus ir kiša į sandėlius viską kas įmanoma nuo aukso, nafos iki visų kitų raw medžiagų. Dolerius stumia į rinką dėl to, kad nesulauktų ruskelio likimo kai užšaldė vos ne 300 milijardų. Čia viskas slenka labai neprognazuojamos ateities link. Aš bent jau tikiuosi, kad taivanas sugebės sukelti pasipriešinimo bangą žemyninėje kinijoje kitu atveju šikna.
Dannas3 2024-05-23 21:19
Tai visgi tiekia letaline ginkluote ar ne? Kad tiekia komponentus ginklams kurti jau seniai aisku, bet tai nera vienas ir tas pats.