„Tai reikia daryti nedelsiant, o ne ateityje.“ Scholzas kaip reikiant įsiuto  ()

Vokietija jau pristatė dvi oro gynybos sistemas „Patriot“ ir pažadėjo dar vieną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-24 „Tai reikia daryti nedelsiant, o ne ateityje.“ Scholzas kaip reikiant įsiuto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas kaip reikiant įsiuto. Jis paragino ES partnerius pristatyti Ukrainai papildomų oro gynybos sistemų ir pabrėžė, kad šios sistemos turėtų būti randamos nedelsiant, o ne ateityje.

„Vokietija jau pristatė dvi oro gynybos sistemas „Patriot“ ir pažadėjo dar vieną. Taip pat norime paskatinti kitus daryti tą patį ir sužinoti, kokias galimybes jie turi, kad pagerintų Ukrainos gebėjimą apsisaugoti“, – sakė jis.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Iš Vokietijos tik 101€! Puikios mobilios energijos stotelės tarnaus bent 10 metų („DLNRG PD320“)
4484 3

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Scholzas pabrėžė, kad kartu su iniciatyva dėl šaudmenų ir artilerijos amunicijos, kurią visi palaiko, oro gynybos iniciatyva yra „tvirtai darbotvarkėje“.

„Rusijos agresijos karas tęsiasi ir mes žinome, kad turime padaryti daugiau nei padarėme, kad palaikytume Ukrainą. Taigi, dabar kiekvienas turi peržiūrėti savo arsenalą, kad pamatytų, ar gali perduoti papildomų oro gynybos sistemų, ypač „Patriot“. Tai reikia daryti nedelsiant, o ne ateityje“, – sakė Vokietijos kancleris.

 

Jis taip pat priminė, kad Vokietija šiuo metu yra Europos lyderė teikiant karinę pagalbą Ukrainai su 28 mlrd. eurų perduota ar pažadėta parama, kuri, anot jo, gerokai lenkia kitas šalis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(4)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()