Neįtikėtina! ATACMS sudaužė Rusijos kosminį objektą! (Foto, Video)  ()

Ukrainos pajėgos pradėjo raketų ataką prieš kosminio ryšio mazgą Kryme.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-24 Neįtikėtina! ATACMS sudaužė Rusijos kosminį objektą! (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos surengė dar vieną ilgo nuotolio smūgį Kryme. Gegužės 23 d. balistinėmis raketomis ATACMS atakuoti keli objektai. Apie tai rašo „Defense Express“.

Apie šių raketų panaudojimą nurodoma Rusijos gynybos ministerijos pranešime, kuriame teigiama, kad ATACMS tariamai buvo numuštos. Tačiau vaizdo įraše užfiksuoti keturi sprogimai ir nesėkmingas Rusijos oro gynybos bandymas numušti balistines raketas.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3333

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Greitai buvo nustatytas smūgių tikslas – Rusijos ryšių centras netoli Aluštos.

 

Šis objektas nurodomas kaip tolimojo kosminio ryšio centras, kurį sovietai pastatė dar 7-ajame dešimtmetyje, siekiant palaikyti ryšį su kosminiais zondais Mėnulyje, Veneroje ir Marse. Kosminės lėkštės skersmuo – 25 metrai.

Okupavus Krymą, šis objektas itin sudomino Rusijos armiją. Vėliau antena buvo modernizuota ir aktyviai naudojama. Tai gana specifinis karinės paskirties objektas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()