Rusai sustabdyti! Ukraina pradėjo kontrpuolimą!  ()

Ukrainos pajėgos sustabdė Rusijos puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos pajėgos šiuo metu vykdo kontrpuolimo veiksmus Charkivo srityje. Tai per per spaudos konferenciją pareiškė Ukrainos generalinio štabo atstovas pulkininkas Ihoris Prochorenko.

Anot jo, padėtis šioje fronto dalyje yra sunki, o Ukrainos pajėgos toliau ginasi rytuose ir pietuose.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4310 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

„Kalbant apie Charkivo kryptį, priešas vykdo puolimo operacijas, kurių tikslas yra sukurti buferinę zoną. Šiuo metu priešas yra sustabdytas, padėtis kontroliuojama, vykdomi kontrpuolimo veiksmai“, – sakė pulkininkas Prochorenko.

Jis pridūrė, kad Rusijos pajėgos savo ruožtu taip pat vykdo puolamuosius veiksmus ir nori apsupti Kupjansko miestą, tačiau rusams to padaryti nepavyksta.

 

Generalinis štabas taip pat pranešė, kad Sumų ir Černihivo srityse situacija kontroliuojama.

„Priešas telkia kariuomenę Rusijos Federacijos teritorijoje, kasdien vykdo oro ir artilerijos smūgius į pasienio gyvenvietes. Ukrainos pajėgos žino apie priešo planus ir daro viską, kad juos sužlugdytų“, – sakė Prochorenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()