Z propagandą ištiko isterija. „Trūksta gyvos jėgos“ (Video)  ()

Rusijos armijos nuostoliai auga kiekvieną dieną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-26 Z propagandą ištiko isterija. „Trūksta gyvos jėgos“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 10 d. prasidėjęs Rusijos puolimas Charkivo srities pasienio zonose nutrūko antrą savaitę po jo pradžios. Rusijos armijos nuostoliai auga kiekvieną dieną, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gavo amunicijos iš Vakarų partnerių, rusai patiria skausmingus smūgius.

Apie tai rašo Z-karo korespondentas Semionas Pegovas.

„Priešas nokauto nepatyrė, pradėjo galingus atsakomuosius smūgius, todėl mūsų nuostoliai išaugo“, – sakė jis.

Anot jo, Ukraina Charkivo kryptį prisotino ne tik FPV bepiločiais orlaiviais, bet ir rezervais bei artilerija, dėl ko įgijo skaitinį visų šių rodiklių pranašumą. Šių jėgų gali pakakti, kad perimtų iniciatyvą.

Panašiai situaciją Charkivo kryptimi apibūdina ir kitas Rusijos Z-karo korespondentas Jurijus Kotionokas. Jis pažymi, kad beprasmiška kalbėti apie tariamai žemą Ukrainos gynybos kokybę šioje fronto atkarpoje, nes Rusijos armija yra įklimpusi ir negali žengti toliau.

„Kyla logiškas klausimas, kas paaiškina nuožmius mūšius Volčanske, Lypcuose ir kitose gyvenvietėse Charkivo prieigose. Juk jei nėra visavertės gynybos, į ką tada atsiremiame?“ – rašo jis.

 

Kotionokas taip pat priduria, kad rusams labai trūksta gyvos jėgos.

„Matome, kad rusams „mėsos šturmai“ jau atsiliepia, jų karininkai jau skundžiasi žmonių trūkumu ir dideliais nuostoliais. Tas pats Kotionokas skundžiasi problemomis ne tik Charkivo kryptimi, bet ir Donbase, kur Rusijos karių puolimas taip pat įstrigo“, – komentuodamas Z kanalų pranešimus sakė ukrainiečių tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(3)
(118)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: