Net 60 %. Kas nutiko Generaliniame štabe  ()

Dubliavo kitų skyrių funkcijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo Pagrindinio gynybos planavimo direktorato vadovas Jevhenijus Ostrianskis sakė, kad šių metų vasario ir kovo mėnesiais buvo vykdomi Ukrainos generalinio štabo personalo optimizavimo darbai.

Buvo aptikti struktūriniai padaliniai, kurie dubliavo kitų skyrių funkcijas. Optimizavimas buvo tikrai didelio masto – Generalinio štabo darbuotojų skaičius bus sumažintas 60 %.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4315 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Ostrianskis pažymėjo, kad kelios organizacinės struktūros bus išformuotos, bus sukurtos naujos, efektyvesnės. Kai kurie Generalinio štabo karininkai bus siunčiami tiesiai į karinius dalinius, kad jie imtų vadovauti fronto linijoje.

Visa tai, anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo Pagrindinio gynybos planavimo direktorato vadovo, „leis mums rotuotis ir leis pailsėti mūsų gynėjams, kurie ilgą laiką laikė gynybą fronto linijoje“. Prisiminkime, kad praėjusių metų pabaigoje Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pasakė, kad karinė vadovybė pasiūlė mobilizuoti dar 500 tūkst. karių.

 

Vėliau naujasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis pareiškė, kad šis skaičius gerokai sumažėjo, patikslinus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovinę sudėtį. Zelenskis savo ruožtu pareiškė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadovybė savo gretose rado papildomų vidinių rezervų, o mobilizacija palies mažiau civilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: