„ATACMS naikina vieną po kitos.“ Kas vyksta  ()

Ne iš gero gyvenimo Kremlius vėl pradėjo kalbėti apie paliaubas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius vėl pradėjo aktyviai užsiminti, kad nori paliaubų kare su Ukraina. Tam tikslui Rusijos valdžia netgi pasitelkė „Reuters“, per naujienų agentūrą nutekindama atitinkamą informaciją. Toks aktyvumas rodo, kad Rusijos pozicija pablogėjo. 

Apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“ parašė Rusijos opozicionierius, žurnalistas Maiklas Naki, praneša Dialog.UA.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4450 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad fronte Rusijos kariuomenės padėtis blogėja. Bandydama veržtis į Charkivą ji susidūrė su Ukrainos gynyba, o tuo tarpu Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai ir tiksliai naikina Rusijos karinius objektus užnugaryje. Be to, netrukus į Ukrainą turėtų atvykti naikintuvai F-16.

„Charkivo puolimas“ bliūkšta, ATACMS vieną po kitos naikina priešlėktuvinės gynybos baterijas, be to, jie reguliariai nukauna lėktuvus. JAV yra netoli to, kad leistų smogti savo ginklais Rusijos teritorijoje esantiems kariniams objektams. Ir kodėl Kremlius staiga per Vakarų žiniasklaidą vėl meta dezinformaciją apie karo sustabdymą?“, – rašo Naki. 

 

„Reuters“, remdamasi kai kuriais anoniminiais šaltiniais Rusijos aukščiausioje vadovybėje, pranešė apie tariamą V. Putino norą derėtis su Ukraina dėl paliaubų. Pasak jų šaltinių, Kremlius nori paliaubų palei dabartinę fronto liniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(24)
(-20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: