„Rusija degs ir sprogs.“ Artėja nepamirštamas reginys (Video)  ()

„Tai bus tiesiog epiška.“



© Дмитрий Трепольский (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/cityscape-scenery-in-russia-8285193/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei kas nors netiki „bumerango dėsniu“, tai veltui, nes netrukus rusai susilauks atpildo už Ukrainoje įvykdytus nusikaltimus, sakė Dmitrijus Gordonas. Žurnalistas patikino, kad mūsų laukia nepamirštamas reginys, kai Rusijos Federacijos teritorija degs ir sprogs.

Dmitrijaus Gordono prognozę Rusijai galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Žinomas tinklaraštininkas užtikrintai pareiškė: „Turime smogti naftos perdirbimo gamykloms, karinėms gamykloms, priešo įrangos ir gyvos jėgos koncentracijai. Tikslų yra pakankamai. Rusija degs: pragare taip nedegama, kaip degs ji. Prisiminkite, ką šiandien sakau. Tai bus tiesiog epiška: žiūrėsime, kaip Rusija degs ir sprogs“.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4315 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Kartu žurnalistas pabrėžė: „Rusija kriuksės: „Už ką mus? Man patinka, kaip rusų propagandistai kriuksi: „Kodėl jie atskrenda pas mus, kodėl jie bombarduoja Belgorodą?“ O jūs prisiminkite, ką nuveikėte, ką padarėte, ką darote kasdien. Tiesiog pažiūrėkite į Charkivą. Pažiūrėkite, kas ten vyksta kasdien. Karas persikels į jūsų teritoriją. O jūs galvojote kitaip?“

 

Tada Dmitrijus Gordonas priminė ukrainiečiams, kad visai nesvarbu, kas laimės JAV rinkimus, nes tai „mums nerūpi, o Amerikos pozicija karo atžvilgiu nepasikeis, kad ir kas laimės“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(3)
(131)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: