„Nenoriu apie tai net galvoti.“ Gali būti visiška išdavystė. Zelenskis šokiruotas (Video)  ()

Putinas galėjo turėti tam tikrų „diskusijų“ su kitomis valstybėmis.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=799765832336497&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš prasidedant karui prieš Ukrainą 2022 m., Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galėjo turėti tam tikrų „diskusijų“ su kitomis valstybėmis, ypač išsakyti savo planus dėl puolimo, teigia Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Interviu „The New York Times“ Ukrainos valstybės vadovas teigė, kad Putino sprendimas pradėti visapusišką invaziją į Ukrainą gali būti paaiškinamas tuo, kad Rusijos prezidentas yra „neadekvatus“ asmuo, arba tuo, kad Kremlius tikėjo, kad jo agresijai nebus jokių pasekmių.

Pasak Ukrainos prezidento, tai gali reikšti, kad Putinas galėjo „turėti dialogą su kitomis šalimis“. „Net nenoriu apie tai galvoti, nes tada tai ne partnerystė, o žaidimas už nugaros ir visiška išdavystė“, – sakė Zelenskis.

Naujas pasaulio rekordas! „Akimirksniu.“ Rubiko kubą surinko 10 kartų greičiau nei žmogus (Video)
4944 13

Robotas Rubiko kubą tiesiogine prasme sudėjo akimirksniu.

Išsamiau

Kartu Ukrainos valstybės vadovas pridūrė, kad atmeta prielaidas apie bet kokius Putino susitarimus. Zelenskis paragino Rusijos prezidentą laikyti tiesiog „neadekvačiu“, kuris manė, kad neva niekas nepadės Ukrainai apsiginti nuo didelio masto atakos, o „jis gali tiesiog mus užgrobti ir sunaikinti“.

Anksčiau Zelenskis interviu Centrinės Azijos žiniasklaidai sakė, kad prieš visapusišką invaziją prašė JAV ir ES įvesti sankcijas Kremliui ir Rusijos prezidentui. Tačiau Vakarų šalys tada atsisakė tai padaryti.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(5)
(116)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: