„Gavo garantijas, kurios nieko nereiškia. Gal jis tiesiog mirs netyčia.“ Kas vyksta  (1)

Rusijai viskas eina į pabaigą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-26 „Gavo garantijas, kurios nieko nereiškia. Gal jis tiesiog mirs netyčia.“ Kas vyksta  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje prasidėjo aukščiausių generolų areštai, ir ne šiaip sau, savo autoriniame straipsnyje portalui „GORDON“ rašo ukrainiečių žurnalistas Dmitrijus Gordonas.

Ne paslaptis, kad Rusijos generolai, kariuomenės viršūnėlės, yra kyšininkai, vagys, niekšai ir niekšeliai, teigiama straipsnyje. Tiesiog anksčiau visi buvo viskuo patenkinti, bet, kaip rašo D. Gordonas, dabar Putinas turi konkretų planą. Jis negali nesuvokti, kad tai yra betvarkė ir viskas eina į pabaigą.

Putinas negali negalvoti, ką apkaltins dėl pralaimėjimo šiame baisiame kare. Jis išmetė Šoigu iš pareigų ir išsiuntė jį į garbingą tremtį kaip Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorių, kur jau yra alkoholikas Medvedevas ir dar keli bendražygiai. D. Gordonas mano, kad Šoigu gavo garantijas, jog jis nebus paliestas. Bet jos nieko nereiškia. Galbūt jis nuo ko nors netyčia mirs, bet jo nesuims, o eis per jo pavaduotojus, kurie buvo jam artimi.

FSB dabar šluoja Rusijos gynybos ministeriją. Žinoma, Putinas supranta, kad kai pralaimės, turės su kuo nors išeiti pas žmones. Ir jis išeis su paprasta žinia, sakydamas: „Mes paskelbėme specialią karinę operaciją Ukrainos nacizmui nugalėti. Visa šalis vienu impulsu bandė susidoroti su XXI a. fašistiniu maru. Žmonės atidavė paskutines jėgas už frontą, už pergalę, o ši kyšininkų, korupcininkų ir niekšų gauja padarė viską, kad ne laimėtume, o pralaimėtume. Mes švarūs prieš Rusijos žmones, o jie už pinigus parsidavė amerikiečiams ir Ukrainos fašistams. Todėl dėl mūsų pralaimėjimo kalti Šoigu, Gerasimovas, Ivanovas, Popovas...“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(10)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)