Kol kas nėra prasmės. Paskelbta, kada bus nušluotas Krymo tiltas. Nebetrukdys niekas  ()

Kodėl Krymo tiltas dar nesugriautas? Priežastį įvardijo karo ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo tiltas bus visiškai nušluotas po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos okupuotame Kryme visiškai sunaikins Rusijos oro ir raketinę gynybą.

Tokią nuomonę „Espresso“ išsakė karo ekspertas D. Snegiriovas.

Kaip aiškino ekspertas, pagal NATO klasifikaciją visas spektras veiklų, kurias Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo laikinai okupuotame Kryme, yra pirmasis pusiasalio deokupacijos etapas.

„Ypač rusų oro gynybos ir raketinės gynybos sunaikinimas Kryme, taip pat Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgų bazių sunaikinimas. Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau naikina Sakų, Belbeko ir Džankojaus aerodromus“, – pažymėjo Snegiriovas.

Anot jo, sunaikinus Rusijos oro gynybą laikinai okupuotame Kryme, visi pusiasalio tiltai bus paimti į ugnies kontrolę.

„Po Rusijos oro gynybos ir raketinės gynybos sunaikinimo Kryme, atsižvelgiant į pusiasalio logistinį pažeidžiamumą, pagrindinės vietos – Krymo ir Čongaro tiltai – bus paimti į ugnies kontrolę. Štai kodėl Krymo tiltas dar nėra sunaikintas. Kol nebus sunaikintos rusų oro gynybos ir priešraketinės gynybos sistemos bei jų aviacijos bazės Kryme. Nėra prasmės smogti Krymo tiltui, jei jų oro gynyba gali sunaikinti mūsų raketas ir bepiločius orlaivius“, – apibendrino Snegiriovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: