[ŽT] Medvedevas skelbia apie pasaulinio karo pradžią. Prabudo  (3)

Jei JAV smogs Rusijai.



© Комсомольская Правда (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=v9J_iPIusAw

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-26 [ŽT] Medvedevas skelbia apie pasaulinio karo pradžią. Prabudo  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei JAV smogs Rusijai, „prasidės trečiasis pasaulinis karas“. Tai pareiškė Rusijos saugumo tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas, reaguodamas į Lenkijos užsienio reikalų ministro Radoslawo Sikorskio pareiškimą.

„Mūsų taikinių naikinimas amerikiečiams reiškia pasaulinio karo pradžią ir net tokios šalies kaip Lenkija užsienio reikalų ministras turėtų tai suprasti. Atsižvelgiant į tai, kad Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda neseniai paskelbė apie norą dislokuoti taktinius branduolinius ginklus Lenkijoje, Varšuva neliks nuošalyje ir tikrai gaus savo dalį radioaktyviųjų pelenų. Ar tikrai to norite?“, – savo puslapyje socialiniame tinkle X rašė Dmitrijus Medvedevas.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 80€ fantastiškas 2in1 suvirinimo aparatas! Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
4311 9

Mažiausia kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Prieš tai Sikorskis sakė, kad JAV atakuotų Rusijos pozicijas Ukrainoje, jei Maskva panaudotų branduolinį ginklą, remdamasis žodžiais iš Amerikos pusės.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(35)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)