Visiška beprotybė. „Jų dabar daug daugiau pasienyje su Lietuva, nei pasienyje su Ukraina.“ Kas vyksta (Video)  ()

„Prieš ką „draugauja“ Putinas ir Lukašenka.“



© DW на русском (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=_Hd1FsI53qM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stebint Rusijos ir Baltarusijos karių išsidėstymą, galima susidaryti supratimą, kam, be Ukrainos, Kremlius bando grasinti, aiškino Igoris Jakovenko. Atakuoti NATO šalis yra visiška beprotybė, tačiau daugybė nenuspėjamų Putino išdaigų leidžia manyti, kad jis gali tam pasiryžti.

Jakovenko dabartinių įvykių analizę galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Apie tai, kodėl V. Janukovyčius kartu su Putinu lankėsi Baltarusijoje, žurnalistas juokavo: „Iš karto galiu pasakyti, kad nesuprantu kam reikia tampyti Janukovyčių pirmyn-atgal, nebent tam, kad pagerintų krovinių gabenimo statistiką, ir net tada vargu ar tai čia vaidins lemiamą vaidmenį.“

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2828

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu Jakovenko pabrėžė, kad V. Janukovyčius gali būti Kremliaus plano diskredituoti dabartinį Ukrainos prezidentą dalis, kai reikiamu momentu bus pristatytas „teisėtas“, jų nuomone, Ukrainos šalies vadovas.

Tada sociologas išsakė įdomią mintį apie tai, kam Putinas ketina grasinti: „Svarbesnis šio susitikimo klausimas: prieš ką Putinas ir Lukašenka „draugauja“ šį kartą? Tai rimtesnis klausimas, į kurį, regis, atsako ne Putino ir A. Lukašenkos retorika, o greičiau karių išsidėstymas ir karinių pratybų skaičius. Baltarusijos karių dabar daug daugiau pasienyje su Lietuva ir Lenkija, nei pasienyje su Ukraina.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(51)
(-41)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()