Netikėti įvykiai. „Jis kelia kumštį“ (Video)  ()

„Galėjo būti ir blogiau.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-29 Netikėti įvykiai. „Jis kelia kumštį“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs 58-osios armijos vadas generolas Ivanas Popovas buvo suimtas dėl sukčiavimo daugiau nei 130 milijonų rublių įsigyjant metalines konstrukcijas, antrasis teismo atsisakymas jį paleisti jo nenuliūdino.

Vaizdo įraše generolas, nufilmuotas po teismo sprendimo paskelbimo ir uždaro proceso dalyviams paliekant teismo salę, šypsosi ir iškelia sugniaužtą kumštį kaip kovinės dvasios palaikymo simbolį.

235-asis įgulos karinis teismas antrą kartą atsisakė išleisti Popovą iš kardomojo kalinimo centro. Praėjusį penktadienį generolo gynyba pateikė tokį prašymą. Pirmąjį atsisakymą jis taip pat traktavo su ironija, pažymėdamas, kad „galėjo būti ir blogiau“.

Pirmadienį buvo nagrinėjamas tyrimo prašymas, kuriuo siūloma paleisti sulaikytąjį į namų areštą, „atsižvelgiant į baudžiamojoje byloje dalyvaujantį asmenį charakterizuojančius duomenis, kitas tyrimo metu nustatytas aplinkybes“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(11)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: