„Jie bijo.“ Putinas išsiunčiamas iš Maskvos. Gali būti didžiulė audra  ()

Oficialių pareiškimų šiuo klausimu nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožino bendražygiai gali ruošti naujus maištus savo lyderio maišto metinėms – jie kontroliuojami dėl „blogų signalų“.

Taip teigiama viename iš Rusijos propagandinių leidinių. Informacija apie galimą naują maištą pasirodė iš dviejų FSB šaltinių.

„Yra blogų signalų, kad Prigožino bendražygiai nori „švęsti“ jo maišto metines. Kad jie nedarytų nieko kvailo, mes juos kontroliuosime“, – sakė vienas iš pašnekovų.

Putinas išsiunčiamas iš Maskvos. Pasak kito, „birželio pabaigoje gali nutikti visokių nemalonių dalykų, bet mes nieko panašaus neleisime“. Jis taip pat pridūrė, kad laikotarpiu nuo birželio 20 iki birželio 25 dienos (tuo metu vyko „Wagner“ maištas) Vladimiro Putino Maskvoje nebus – „dėl visa ko“.

 

Seni Prigožino bendražygiai išreiškia nuostabą dėl planų įvesti sustiprintą jų priežiūrą.

„Tai yra nemalonu, bet kadangi FSB kažko bijo, jie tikriausiai tam turi priežasčių. Tačiau vargu ar šios baimės turi būti susijusios su mumis. Geriau stebėtų tadžikus“, – sakė vienas iš „vagneriečių“.

Verta paminėti, kad Rusijos Federacijoje oficialių pareiškimų šiuo klausimu nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(92)
(2)
(90)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: