„Europos mažų šalių atstovai, aš tai sakiau tūkstantį kartų. Prisiminkit...“ (Video)  (38)

Jis užsiminė, kad gali smogti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbė daugybę užslėptų grasinimų mažesnėms NATO valstybėms narėms. Jis užsiminė, kad gali smogti joms dėl Ukrainos.

Savo įžūlų pareiškimą V. Putinas padarė gegužės 28 dieną spaudos konferencijoje prieš skrydį iš Taškento, praneša Dialog.UA.

Matyt, Kremliui rimtai nerimą kelia perspektyva, kad Ukraina smogs vakarietiškais ginklais Rusijos Federacijai. Putinas šiai temai skyrė daug laiko, grasindamas ir Ukrainai „sanitarine zona“, ir NATO.

Rusijos Federacijos diktatorius užsiminė, kad esą yra pasirengęs smogti mažoms Aljanso valstybėms narėms, kurios yra tankiai apgyvendintos.

[Vokietija!] Tik 110€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
3940

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„NATO šalių, ypač Europos, ir ypač mažų šalių atstovai... turi atsiminti, kad tai dažniausiai yra nedidelės teritorijos ir labai tankiai apgyvendintos valstybės. Tai yra veiksnys, kurį jie turėtų turėti omenyje prieš kalbėdami apie smūgius gilyn į Rusijos teritoriją“, – sakė Putinas.

Jis paaiškino, kad „labai įdėmiai“ stebi, kas vyksta.

JAV vis dar nesuteikia Ukrainai leidimo naudoti amerikietiškus ginklus Rusijos Federacijos teritorijoje. Baltieji rūmai baiminasi, kad toks žingsnis neva sukels konflikto eskalaciją. Kyjivas tvirtina priešingai ir prašo panaikinti draudimą, kad būtų galima sunaikinti Rusijos karius prieš jiems įžengiant į Ukrainos teritoriją.

 

Kartu Putinas sakė, kad yra pasirengęs deryboms su Ukrainos puse savo sąlygomis. „Visada su nuostaba žiūriu į kai kuriuos mūsų draugų ir partnerių gestus, kurie sako, kad Rusija atsisako derybų. Aš tai sakiau tūkstantį kartų, tarsi jie neturi ausų: mes neatsisakome. Ukrainos pusė viešai atsisakė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(102)
(-86)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (38)

Susijusios žymos: