„Europos mažų šalių atstovai, aš tai sakiau tūkstantį kartų. Prisiminkit...“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

empti 2024-05-29 10:11
mažasis prezidentas "pamiršo" du dalykus: 1) net ir mažos NATO valstybės priklauso dideliam NATO 2) pati rusija iš esmės turi du rusų pasaulio miestus - tai maskvą ir peterburgą. Tad rusai tų taikinių turi dar mažiau. MAD karo scenarijus yra MAD.
SPeed_FANat1c 2024-05-29 11:57
Kas ir nato tos valstybės , negarantija kad nato smogs atgal, nes tada dar gaus. Nu zodziu viemjntele iseitis vosiem susinaikint :)
immortallt 2024-05-29 12:21
Dar gaus?
Dr. G 2024-05-29 12:47
Nustok vartoti speed'ą...
Dannas3 2024-05-29 12:56
Ir visgi Nato nieko negarantuoja. Viskas priklausys daugiausia nuo to , koks bus zmoniu palaikymas karui. Kitaip sakant, jei rusai atsikas kokia Narva, kokiems amerikieciams tai gali but per maza priezastis pradet kara. Prisiminkit abu pasaulinius karus. Amerikieciai nieko nedare, kol laikytis neutraliteto buvo populiariausia mintis. Ir deja dazniausia valdzia darys, kaip nores liaudis, jei nori vel but perrinkti.
Benediktas 2024-05-29 13:01
Todel liaudis turi buti nuolat informuojama apie toliau siekiancias pasekmes, nes vidutinis žmogus niekad nenores kitoms salims padeti, kol jam paciam cia ir dabar niekas negresia. Žmogus net savo kaimynui dažnai nenori padėti.
Absoliutas 2024-05-29 16:28
Dannas3 jeigu butum lankes istorijos pamokas, tai zinotum kad JAV su UK bombardavo Vokietijos gamyklas, miestus, tiltus, gelezinkelius nuo pat 1941. JAV sukure tiekimo grandine atlanto vandenyne ir aprupino UK ir Rusija viskuo ko tik reikejo kad jos atsilaikytu pries vokiecius. Atlanto vandenyne vyko intensyvus musiai tarp JAV ir vokieciu, nes vokieciai bande uzdaryti resursu tiekimo kelia.
Dannas3 2024-05-29 18:27
O antras pasaulinis 1941 prasidejo?:) Ok gal neaiskiai parasiau, kad tokias isvadas pasidarei, bet mano posto esme, kad kol patys nebuvo uzpulti tol laikesi neutralumo. Tik tada, kai liaudies nuomone pasikeite, isitrauke i kara pilnai.
donatasv 2024-05-29 19:36
O be jav nėra kam kariauti? Ukraina viena laiko frontą su galybe apribojimų, o europa tai triznių gauja? O ruskelis nenugalimas ivanas? Kaip ir ukrainietis kyborgas?
Benediktas 2024-05-29 20:54
Nera tas JAV atskiras nuo pasaulio. JAV turi buti suinteresuota, kad pasaulyje būtų tvarka, nes jie gali ja palaikyti. Kam jiems chaosas? Nuo to nei ramiau, nei saugiau, nei pinigu daugiau uzdirbt galima. Ne nebent tikime tokia samokslo teorija, kad JAV liepe Putinui pulti Ukrainą, kad galetu pardavineti ginklus. Bet sita teorija griuva, kai matome, kaip sunkiai JAV paleidineja karine pramone ir kaip nenori jie panaudoti kartu su EU Rusijos isaldytu pinigu. Viskas padeta ant delno, nieko daryt nereikia, tik pasirasyt viena sprendimą - ir EU su JAV pralobsta ir Rusija pralaimi karą. Na jei Rusija nepralaimi, bet laimi tada JAV, EU ir Ukraina tokioje situacijoje. Nes dabar Ukrainai tai tikrai blogiau, kai ginklus lašina per pipetę.
donatasv 2024-05-29 22:12
JAV aiškiai pasakė mes koncentruosime savo pajėgumus ties kinija. Ruskelį realiai pasodino ant šiknos taip, kad gali pradėt piešt karikatūras iš putino armijo. Vienintelė bėda, kad Europoje įsigalėjusi nenugalimo ivano propaganda ir stingdo Europos lyderius. Vienintelis makaronas susiprato, kad čia šūdas ne armija ir viskas ką putka gali realiai tai grasint branduoliniu vėzdu. Čia prie šitos propagandos labai puikiai prisideda ir mūsų valdžia rėkdama rusas puls ir mum pz. Čia nori nenori turi keist retoriką bet kažkodėl toliau baltijos šalys su lenkais stingdo vokiečius. Niekaip nesuprantu kodėl Europa šioje vietoje nepasitempia ir neatsikrato ruskelio baimės. Ginkluotis reikia, bet ne per baimės efektą tą reikia daryt, per lyderio poziciją, mes kaip pasaulinė jėga galim pagamint ginklų, rusas lūzeris mūsų nepaims. Pareiškė ruskelis skirs kadanors 200b kariuomenei ir europa už galvos susiėmus nubėgo slėptis. Ne nu pzdc čia vienam vokiečiui tiek surinkti kaip du pirštus apmyž... o kur dar kitos šalys? Rodyt turi vienybe ir pasitikėjimą savimi, o ne baime skleisti.
Benediktas 2024-05-29 22:24
Manai jei mes sakysim vokieciam, kad nebijom Rusijos, jie niekada nepuls tik gasdina. Taip tapsime saugesni? Privaziuos dvi vokieciu brigados vietoj vienos?
donatasv 2024-05-29 22:31
Užteks ir vienos ir tos perdaug. Jav į lyderius išėjo nes ją kaustė baimė? Ne jie ėjo vienu keliu mums reikia būt nenugalima pasaulio jėga ir ką turi? Baimė pradžioje užsukt reikalus toliau pramušt nenugalimo ivano paveikslą ir kilt kaip lyderiai, o ne baimės kaustoma avinų banda... būtent to putkai ir reikia baimės sukaustytos europos, o ne lyderio pozicijose, stiprios ir vieningos.
Benediktas 2024-05-29 22:59
Nera jokios drasos. Turime, ka turime. Jei butu drasa, tai Putinas nebutu net pradejes karo. Drasa, tai kai turi tikslą ir ryztą. O dabar - beveik dzin visiems viskas. Jei butu ne dzin, it rimtai ruostusi nugalet Rusiją, tai ginlu gamyba ir kariuomeniu didinimas eitu pilnu tempu. Ir ivestu i Ukrainą kitos salys karius. Ir net be NATO rusą isvarytu. Uzbaigtu kara ir Priimtu Ukrainą i NATO. Vietoj to turime, kad amerikonas sako, nesaudykit su musu giklais i Rusijos teritorija.
donatasv 2024-05-30 00:04
Tai ir nėra drąsos, nes tokie kaip tu, lansbergis, nausėda ir didelė dauguma nestoja šale makrono ir nesugeba pasakyt, kad ruskio armija šūdas, ką mes europiečiai nesugebam pasigamint technikos, ko trūksta? Ką europa silpnesnė už Ukrainą? Kam mum amerika? Mes esam seniausias ir turtingiausias žemynas. Mes galim nugriaut pusę pasaulio tame tarpe ir rusiją. Tokia retorika turėjo prasidėt prieš metus. Tik su tokia retorika sulauksi lyderių su veiksmais... ir tai reike skatint, kad kuo daugiau šalių jungtūsi.
donatasv 2024-05-30 00:33
Jei norit suprast ką reiškia retorika ir lyderystė pasidomėkit istorija. Po pirmo pasaulinio karo ilgą laiką vokietijoja buvo smukdoma, ėjo vokietiją žeminanti prancūzų propaganda, kokie silpni, kokie netikę ir t.t. kas nutiko kai hitleris pradėjo rėkt garsiau už visus kitus? Kad mes nacija, kad mes stiprūs ir nenugalimi. Per 6 metus iš nuniokotos, nusekintos ir pusbadžiu gyvenančios šalies patapo pirmaujančia ekonomika pasaulyje. Be karo buvo norinčių jungtis prie vokietijos ir klestėt kartu. Tik hitlerio tikslai nebuvo taikūs ir sustabdyt sugebėjo tik su amerikono pagalba krito visa europa būtų kritęs ir ruskelis... vaidinkit toliau liurbius baimės pilnomis kelnėmis, ant sofkutės sėdinčius idiotus ir tikrai sulauksit Ukrainos pergalės.
Benediktas 2024-05-30 07:05
Su tokia vakarų pagalba ir retorika - be šansų laimėt Ukrainai. Mobilizacijai sunkiai surenka žmones, ginklų trūksta, milijonai išvažiavo į ES ir nebegriš. Vakarai sprogmenu pagamina mažiau nei Rusija gal tris kartus. Šaudyt į Rusijos teritorija vakarų ginklais negalima, lėktuvų vis dar neduoda.
immortallt 2024-05-30 07:30
ES yra lėta, bet kai kas nors užsikuria, tada juda kaip ledynas, kas irgi ne visada gerai. Pavyzdys - atsinaujinanti energetika, arba labai buitinis - medicininių kaukių gamyba. Sukurti rezerviniai pajėgumai, kurie veiks iš esmės tik per medicinines krizes. Skiepų gamyba, kurios užtenka visai populiacijai pagaminti skiepus per ~3 mėnesius. Vėlgi, stovės beveik visą laiką nenaudojama. Užtruko porą metelių, kol pastatė. Kas dėl karo Ukrainoje, mums, kaip ir geriau, kad karas tęstųsi kuo ilgiau - tuo daugiau technikos, žmonių bei maskolių resursų bus sunaikinta. Ukrainiečiams geriau, kad karas baigtųsi kuo greičiau, bet ir, ne bet kokia kaina. Bet koks teritorijų praradimas, ir neįvedimas ruožo, maskolių teritorijoje, kur negali būti nė vieno kario ar karinės technikos vieneto - tik užprogramuotas kitas karas, didesnis ir blogesnis ukrainai po keletos metų.
donatasv 2024-05-30 08:27
Kol neužkelsi moralės ir pasitikėjimo savimi europoje tol ir turėsi karą, nes tokiems kai putka tai yra patogu ir gali daryt ką nori. Europa JAV vasalai, be JAV europa sugrius ką tai duoda? Su Baime akyse nori apsikraut ginklais ir iš baimės pasikavot bunkeryje. Su baime ateina šaltuniai efektai nepasitikėjimas savimi, išdavystės ir kito bėdų ignoravimai "svarbu mūsų tai neliečia". Gamintis ginklus ir ruoštis gali ne tik ruskynas europa ką negali? Putka ištaškė savo arsenalą tiek, kad jį atstatyti iki 2022 karo pradžios lygio kaži ar užteks 10 metų. Tai europa čia turi įgaut kiaušinius ir paskaičiuot kur bus ruskelis po 10 metų? Ir kiek ruskelis pasiekė su tuo ką turėjo? Kada susipras, kad ruskis ištiesų šūdą mala su savo "antra armija" tai jeigu ruskelis ir apsiginkluos kitam puolimui per tą laiką Europa gali jau būti kelion galvom aukščiau už rusiją. Tik reikia vieningai visiems nustot inkšt kaip šunyčiams.
immortallt 2024-05-30 08:31
Dabartiniais tempais atstatyti iki 2022 sausio lygio neužteks nei 10, nei 30 metų.