„Rusai meta T-90M tankus ir tiesiog bėga.“ Kažkas nutiko (Video)  (1)

T-90M yra vieni moderniausių rusų tankų. Kartą Putinas sakė, kad NATO gali pavydėti šių tankų Rusijai. Bet realybėje T-90M Ukrainoje turi rimtų problemų.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai jau spėjo sunaikinti daugybę T-90M tankų. Iš tikrųjų, juos sudeginti yra ne ką sunkiau nei senesnius rusų tankus. Be to, kartais T-90M kamuoja „besisukančio bokštelio sindromas“ – pažeisto tanko bokštelis ima nevaldomai suktis, neleisdamas įgulai net pabandyti kovoti.

Kai pasireiškia ši liga, rusų tankistai dažniausiai tiesiog pabėga ir ukrainiečiams lieka tik pribaigti apleistą T-90M.

Tokių problemų kiti Rusijos tankai neturi, o štai T-90M bokšteliai kartais išprotėja net ir po ne visai sėkmingų dronų smūgių. Spėjama, kad ugnies valdymo sistema gauna klaidingus signalus kai pažeidžiama tanko optika ir tada elektrinis bokštelio mechanizmas ima suktis. Prie to gali prisidėti ir panikuojančios įgulos veiksmai, nes tikrai negali būti taip, kad rusai dar tikėtų, kad jų T-90M iš tikrųjų yra toks geras.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 33€! Su 2 baterijomis, gausa priedų, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
2948 4

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Trys dronai, „besisukančio bokštelio sindromas“ ir 4,5 milijonus dolerių kainuojančio tanko žūtis:

 

Vladimiras Putinas T-90M vadina „geriausiu tanku pasaulyje“, bet T-90M turi daug trūkumų. Šie tankai turi palyginti silpną variklį, prastas radijo ryšio sistemas, pažeidžiamą elektroniką.

T-90M pasirodė 1992 m. Jis turi 125 mm ginklą 2A46M-5 su ugnies valdymo sistema „Kalin“, du kulkosvaidžius (7,62 mm ir 12,7 mm), dinaminės apsaugos blokais padengtus šarvus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(118)
(2)
(116)

Komentarai (1)