[ŽT] „Daugiau grėsmės nebekels.“ Iš dangaus krenta rusų lėktuvai (Foto)  ()

Jie nėra tiesioginiai konkurentai.


Su-25
Su-25
© Fedor Leukhin (CC BY-SA 2.0)|https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sukhoi_Su-25_of_the_Russian_Air_Force_landing_at_Vladivostok_(8683076150).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinės oro pajėgos sunaikino dar vieną Rusijos lėktuvą Su-25 Donecko regione, šeštadienį pranešė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis. Tai ženklas, kad tęsiasi Rusijos karinių oro pajėgų juodoji serija – per dvi savaites ji neteko mažiausiai penkto tokio orlaivio, o per mėnesį – aštunto.

Šiuo metu Rusijos Federacijos arsenale turėtų būti mažiau nei 200 vnt. Su-25 lėktuvų, teigia karo analitikas Oleksijus Hetmanas. Šis skaičius mažėja kiekvieną mėnesį, o pastarosiomis savaitėmis vis sparčiau. Iš viso į sunaikintų maždaug 350 Rusijos orlaivių sąrašą ukrainiečiai įtraukė dar vieną, kuris nebekels grėsmės iš oro besiginančiai kariuomenei. 

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2828

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos nuostolis reikšmingas tuo, kad tai mažiausiai penktoji sunaikinta tokio tipo mašina per pastarąsias dvi savaites ir aštuntoji per pastarąjį mėnesį. Dėl šios priežasties internete pasigirsta kalbų, kad vis dažniau pasitaikantys numušimai liudija apie artėjantį F-16 atvykimą į Ukrainos kariuomenės gretas. Tačiau verta pabrėžti, kad F-16 ir Su-25 nėra tiesioginiai konkurentai ir tai jokiu būdu nereiškia, kad ukrainiečiai „valo“ dangų prieš amerikiečių mašinų atvykimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()