„Rusijos kariai ruošiasi pergalės žygiui Rytų Europoje.“ Juos sustabdyti gali tik vienintelis dalykas  ()

Ukrainos pajėgos įvardijamos vieninteliu argumentu, kuris šiandien saugo Europą nuo didelio masto karo veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai šių metų pabaigoje suplanavo pergalės žygį Rytų Europoje. Tai išskirtiniame interviu „Oboz“ paskelbė karo ekspertas Vladyslavas Selezniovas.

Jo nuomone, Ukrainos partneriai Europoje vis dar bijo tam tikrų Putino veiksmų ir stengiasi neperžengti jo nubrėžtų vadinamųjų raudonųjų linijų.

„Vienintelis argumentas, šiandien saugantis seną gerą Europą nuo didelio masto karo veiksmų, yra Ukrainos pajėgos. Prieš pat mūsų interviu gavau signalą iš laikinai okupuoto Sevastopolio. Vietos kariai teigia, kad šių metų pabaigoje jie vyks į pergalingą žygį per Rytų Europos teritoriją. Nežinia, kuo grindžiami jų teiginiai, bet jie tuo tiki“, – sakė ekspertas.

 

Jis pridūrė, kad šiuo metu prie Ukrainos sienos sutelkti Rusijos kariai gali artimiausiu metu persikelti per Ukrainos sieną, tačiau, vykdydama prevencines priemones, Ukraina galėtų pradėti raketų smūgius tose vietose, kur yra sutelkta priešo gyvoji jėga ir šarvuočiai, tačiau tai padaryti trukdo Vakarų partnerių draudimas, ir tai yra didelė problema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(58)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()