„Be kompromisų.“ Už Ukrainą kyla NATO generolai  ()

„Pacifizmas ir tolerancija, atsargumas ir stuburiškumas traukiasi į antrą planą.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Ход Мыслей (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=yonkLQRfxdk

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupė aukšto rango atsargos NATO generolų Šiaurės Atlanto Aljanso 75-ųjų metinių išvakarėse sulaužė anksčiau planuotą darbotvarkę ir paskelbė atvirą laišką, ragindami panaikinti Ukrainai perduotų ginklų apribojimus, aprūpinti ginklais, suteikiančiais technologinį pranašumą bei užtikrinti, kad viskas būtų pristatyta laiku.

Apie tai rašo karo ekspertas Oleksandras Kovalenko.

Mini kamera tik 9,99€! 1080P, naktinis filmavimas, judesio daviklis, WiFi, APP ir kiti privalumai
3793 5

Fantastiškos kainos kamera

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Nuostabaus funkcionalumo

Išsamiau

Tiesą sakant, kiekvienas laiške pateiktas punktas visiškai atspindi Ukrainos poreikius sunkioje konfrontacijoje su Rusijos okupantais bei įstojimo į NATO garantijas.

„Galime ilgai kalbėti apie tai, ar savalaikis toks laiškas ir kad geriau vėliau nei niekada, bet pasakysiu taip: tai itin tinka dabartinėje situacijoje, kai vyksta diskusija dėl suteikimo teisės smogti Ukrainai į Rusijos teritoriją. Pati diskusija jau rodo, kad pacifizmas ir tolerancija, atsargumas ir stuburiškumas traukiasi į antrą planą. Populiarios yra lemiamo pobūdžio temos“, – pabrėžia jis.

 

Kovalenko pažymėjo, kad mes „gyvename ne Ronaldo Reagano ir Margaret Thatcher laikais“, kai grėsmių pašalinimo klausimai buvo sprendžiami greitai ir be kompromisų, tačiau dešimtmečius Europoje ir visoje Vakarų politikoje kultivuotas pacifizmas įrodė savo gyvybingumą.

„Atėjo laikas keisti vektorius“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(140)
(2)
(138)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()