„Sunaikintos ištisos divizijos.“ Rusai griebiasi šiaudo. Neįtikėtina, ką mes į Charkivo šturmą  ()

Nuostoliai fronte verčia imtis kritinių priemonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-30 „Sunaikintos ištisos divizijos.“ Rusai griebiasi šiaudo. Neįtikėtina, ką mes į Charkivo šturmą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generalinis štabas pranešė, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko atremti Rusijos kariuomenės proveržio grėsmę Charkivo srityje, tačiau kovos ten tęsiasi.

Rusijos pajėgos mobilizuoja rezervus ir išteklius Lipecko ir Vovčansko kryptimis, kad palaikytų savo puolimo tempą, tačiau nesėkmingai. Nuostoliai šioje kryptyje yra 8 rusai 1 ukrainiečiui.

Dėl didelių nuostolių mūšiuose prie Vovčansko Charkivo srityje Rusijos kariuomenė svarsto galimybę įtraukti šauktinius į kovą, teigia partizaninis judėjimas „Ateš“, praneša „RBC-Ukraine“.

Tokia galimybė svarstoma Rusijos ginkluotųjų pajėgų 18-osios motorizuotosios šaulių divizijos dalinyje.

Anot agento, kariškiai yra girdėję apie ištisų divizijos būrių nuostolius per Vovčansko puolimus ir supranta, kad šansų išgyventi praktiškai nėra.

 

„Per Vovčansko puolimus sunaikintos ištisos divizijos. Tokia informacija priimama be entuziazmo. Tik nedaugelis šaukiamųjų karių sutinka pasirašyti sutartį su ginkluotosiomis pajėgomis“, – rašoma judėjimo pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(6)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: